Over ons

Per 1 januari 2018 is de praktijk overgenomen door Hieke Kool en zijn we verhuisd naar onze nieuwe lokatie.
Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 2 praktijkondersteuners en 3 assistentes. Met dit kleine team streven we naar patiëntvriendelijke, toegankelijke, laagdrempelige, goede huisartsenzorg dichtbij huis.

Vanaf 1 januari 2018 gaat de praktijk verder met een nieuwe naam: “huisartsenpraktijk de Moriaen”.
Deze naam verwijst naar de lange geschiedenis van de praktijk. Verderop zullen we uitleggen hoe we aan deze naam gekomen zijn.

We zijn verhuisd naar onze nieuwe lokatie aan de overkant van de “oude” praktijk, op de Kerkstraat 54 in Strijen. We hebben de mogelijkheid om een prachtige ruimte te huren aan de achterkant van het “oude gemeentehuis” (nu kantoor Overwater) met een eigen ingang aan het Dingenis Sanderseplein.
Hier hebben we net wat meer ruimte en kunnen we betere privacy bieden aan de patiënt, met hetzelfde kleine team en dezelfde manier van werken zoals iedereen gewend is!

Na een intensieve verbouwing, aanpassingen en een nieuwe inrichting zijn we op 2 januari open gegaan. Voor iedereen even wennen maar we hopen dat iedereen zich snel op z’n gemak voelt in de nieuwe omgeving. Als er op- of aanmerkingen zijn voor verbetering schroom niet om ons dit te laten weten.